Lås og beslag

Ulike låser

Vi leverer lås og beslag til mange ulike behov. Vi leverer manuelle låser, dørvridere, bolter, hengsler mm. Les mer om de ulike låsene vi tilbyr. Vi leverer også elektroniske låser og låsesystem. Les mer om det her

Mekanisk lås

Mekanisk lås er en enkel, trygg og stabil sikring av din eiendom eller verdier. Mekaniske låser finnes i flere ulike varianter, avhengig av hvilket nivå av sikkerhet du ønsker. Vi har et stort utvalg låser, og hjelper deg med installering av ny låskasse og låsesylinder. Vi prosjekterer og leverer låsesystem fra den østerriske produsenten EVVA.

Nøkkelfiling og kopiering

Ønsker du flere nøkler til din lås kan vi kopiere opp dette. Vi har et bredt utvalg av nøkkelemner.

Det er ikke alle nøkler som kan kopieres uten samtykke. Dette er mer vanlig på dører du finner i borettslag eller på arbeidsplassen, og kalles systemnøkler. Da kreves det signatur fra rett rekvirent før en ny nøkkel til låsen kan produseres.

 

Har du vært uheldig og låst deg ute?

Har du mistet nøkkelen og kommer deg ikke inn, kan vi hjelpe deg med å få opp døren. Vi hjelper også om nøkkelen er knekt inne i låsen eller låsen rett og slett er defekt.

I butikken vår finner du et utvalg av diverse produkter så som dør vridere, skilt, låskasser, hengelåser, låsesylindre osv.

Ta kontakt med oss så hjelper vi deg med å finne den rette låsen for ditt behov.

Beslag

Vi leverer beslag og dørhåndtak til ulike behov. Ta kontakt med oss eller kom innom butikken vår for å se vårt sortiment.

Ønsker du et uforpliktende pristilbud, eller er det noe du lurer på? Send oss en melding!

Beklager, meldingen din kunne ikke sendes. Vennligst prøv igjen.