Om Eberg Lås & sikkerhet


Eberg Lås & Sikkerhet AS ble startet i Mosjøen i 2022 og har i dag fire ansatte. Firmaet ble skilt ut fra Glassmester J. Eberg Hansen AS som har eksistert siden 1948, for å spisse vår kompetanse og bli en totalleverandør på lås og sikkerhet.

Gjennom flere år har vi bygd opp god kunnskap og erfaring innenfor fagfeltet. Vi kjenner produktene godt og vet hva som fungerer.  

Vi er opptatt av å yte god service og strekker oss langt for at våre kunder skal få den beste opplevelsen.  

Pil mot høyre
Eberg Hansen fasade

Hvem er vi?

Daglig leder
granhaug@eberglas.no
Montør
aanes@eberglas.no
Montør
gaute@eberglas.no
Montør
mats@eberglas.no

Våre samarbeidspartnere

RCO Security utvikler, produserer og selger tjenester, produkter og løsninger innen elektronisk nøkkelfri adgangskontroll.
Label Automatic Door Solutions er et 100 % italiensk selskap med over 35 års erfaring innen dørautomatisering over hele verden.
Assa Abloy er en ledende leverandør av låsesystemer, beslag, elektromekanisk avlåsning, adgangssystemer og dørautomatikk.
Boyesen & Munthe har et omfattende produktspekter av mekaniske- og elektromekaniske produkter for låsesmeder, installatører og detaljister.
StepLock er en svensk, ledende aktør innen elektromekaniske låsesystemer, anerkjent for sitt fokus på funksjonalitet og pålitelighet.

Ønsker du et uforpliktende pristilbud, eller er det noe du lurer på? Send oss en melding!

Takk for meldingen! Vi vil svare deg så raskt vi kan.
Beklager, meldingen din kunne ikke sendes. Vennligst prøv igjen.