Adgangskontroll

Sikkerhet og bekvemmelighet med elektronisk adgangskontroll

Elektronisk adgangskontroll gir deg en moderne og sikker løsning for å styre hvem som har adgang til bygninger, rom, porter, heiser og bommer. Dette er et effektivt verktøy for å:

Forhindre uautorisert adgang og øke sikkerheten

Sikre at uvedkommende ikke får tilgang til sensitive områder eller utstyr, og beskytt beboere, ansatte og eiendeler mot tyveri og hærverk.

Forenkle administrasjon

Organiser adgang for enkeltpersoner eller grupper basert på behov og tidsperioder. Du kan også få oversikt over hvem som har hatt tilgang til hvor og når.

En praktisk løsning for alle behov:

Vi tilbyr skalerbare adgangskontrollsystemer fra RCO som passer for alle typer eiendommer, fra små kontorer til store bedrifter og borettslag. Uansett størrelsen på ditt anlegg, kan du styre alt fra ett enkelt programvareverktøy.

Fleksible alternativer:

Velg mellom offline- eller online-løsninger basert på dine behov:

Offline-adgangskontroll:

Perfekt for steder uten behov for kontinuerlig nettverkstilkobling. Leserene drives av batterier og tilbyr enkel installasjon uten kabler. Batteribytte er enkelt for brukeren, og ekstern strømforsyning kan også kobles til. Hendelseslogger overføres til systemet når brukeren passerer en online-leser.

Online-adgangskontroll:

Gir sanntidskontroll og oppdateringer. Ideelt for steder med behov for kontinuerlig oversikt over adgangsrettigheter og hendelser.

Vi har lang erfaring med å levere og installere adgangskontrollsystemer for kunder i alle bransjer. Vi tilbyr rådgivning, installasjon og support for å sikre at du får en løsning som passer perfekt til dine behov.

Ønsker du et uforpliktende pristilbud, eller er det noe du lurer på? Send oss en melding!

Beklager, meldingen din kunne ikke sendes. Vennligst prøv igjen.